©tinmen&thetelephone
Promo!
Codarts Research Festival

Codarts Research Festival: CONNECT! | donderdag 14 maart 2019, 09.00-18:00 uur

De vierde editie van CONNECT!, het jaarlijkse Codarts Research Festival, vindt plaats op donderdag 14 maart 2019. Woensdag 13 maart is een studiedag speciaal voor docenten, coaches en staf.

 

Onderzoek Festival | donderdag 14 maart

Het festival opent met een keynote speech van Dr. Monica Esslin-Peard van de Universiteit van Liverpool. Zij zal spreken over de rol van zelfreflectie in artistiek onderzoek. Het programma bestaat verder uit:

Expert Talks |  Toonaangevende onderzoekers spreken over recent onderzoek in hun discipline: dans (Vicky Fischer MA), muziek/danstherapie (Dr. Ditty Dokter), klassieke muziek (Job ter Haar, PhD kandidaat), popmuziek (Julian Schaap, PhD kandidaat) en educatie (Dr. Thomas De Baets).

Play & Present | Informatieve en artistieke onderzoekpresentaties door Codarts talenten in opleiding.

Research Competitie | Onderzoekpresentaties van geselecteerde Master of Music studenten worden beoordeeld door een vakjury en dingen mee naar de hoofdprijs en deelname aan de landelijke competitie op 16 mei in Tilburg.

Jazz & Research | Een speciaal middagprogramma in het WMDC staat in het teken van onderzoek in jazz-improvisatie. Keynotespreker is jazzpianist Tony Roe, die deze middag ook afsluit met een optreden met zijn band Tin Men & the Telephone.

Pitch your Proposal | Een team van Codarts coaches en lectoren geeft feedback aan aspirerende onderzoekers, die een voorstel  willen indienen bij het Codarts Onderzoek Fonds.

Guided Research Tour |  Visit a number of presentations with a research guide, share your experience and discuss the relevance for your own research@Codarts.

NB: Toegang is gratis. Aanmelden voor de lunch en/of borrel kan door een e-mail te sturen aan amanni@codarts.nl (Annemiek Manni).


SHOW INFO:


Location: Rotterdam, NL,
Show start: 13 Mar 2019, 10:00 PM,
LOCAL TIME (GMT +00:00)
Show duration: 90 min.