©tinmen&thetelephone
Promo!
Jeugd en Familieconcert (10+) Bimhuis

http://bimhuis.nl/concerten/tin-men–the-telephone-2

Ringtones, de stem van de TomTom of een spannende voetbalwedstrijd: Tin Men & The Telephone maken overal muziek van. De drie jonge musici gaan aan de haal met alledaagse geluiden, televisiebeelden en korte filmpjes. Samen maken ze er een superleuk concert van waarin verschillende soorten muziek samenkomen: jazz, hiphop en balkanmuziek bijvoorbeeld.
Voor mensen die iets nieuws willen horen… en zien, want voor Tin Men & The Telephone horen muziek en beeld gewoon bij elkaar.

De leukste middag in het Muziekgebouw aan ’t IJ en het Bimhuis. Kinderconcert De Schilderijen- tentoonstelling (4+) in de Grote Zaal van het Muziekgebouw, 2 voorstellingen Bramborry (2-4 jr) in de kleine zaal en een concert voor 10+ in het Bimhuis, aansluitend open huis in de Klankspeeltuin. En muzikale activiteiten op verschillende plekken in het gebouw. Van muziekinstrumenten knutselen tot een muzikale speurtocht. Een hele middag vol muzikale pret!

In samenwerking met het Muziekgebouw aan ’t IJ,serie Kindermiddagen. Klik hier voor meer informatie over de concerten in het Muziekgebouw.

De voorstelling duurt circa 60 minuten. Kassa en café geopend om 12.30 uur.


SHOW INFO:


Location: Amsterdam, NL,
Show start: 26 Oct 2013, 10:00 PM,
LOCAL TIME (GMT +00:00)
Show duration: 90 min.